BLOG2022-09-08T13:50:22+00:00

23 april, 2024|

Memory Lane Wint de JAIN Challenge 2024!

Memory Lane is uitgeroepen tot het beste product tijdens de prestigieuze JAIN Challenge 2024! Deze overwinning markeert een belangrijke mijlpaal in onze reis om dementiezorg te transformeren door middel van innovatieve technologie.

De Reis naar de Top

Memory Lane begon als een idee om de levenskwaliteit van mensen met dementie te verbeteren door slimme technologie te gebruiken om verbindingen te bevorderen, herinneringen te stimuleren en onafhankelijkheid te ondersteunen. Onze slimme fotolijst is niet zomaar een stuk technologie; het is een poort naar een wereld van herinneringen, die gebruikers en hun verzorgers helpt om met liefde en respect de uitdagingen van dementie te navigeren.

De JAIN Challenge, bekend om zijn strenge normen en een vooraanstaand panel van deskundigen op het gebied van dementiezorg en technologie, was het perfecte platform om de effectiviteit en impact van ons product te bewijzen. In competitie met vele andere uitstekende innovaties, onderscheidde Memory Lane zich door zijn holistische aanpak en gebruiksvriendelijk ontwerp, speciaal afgestemd op diegenen die niet bekend zijn met digitale oplossingen.

Wat Onderscheidt Memory Lane?

Memory Lane integreert functies zoals videogesprekken en lifestylemonitoring en een slimme agenda in een super eenvoudige interface, waardoor het toegankelijk is zelfs voor degenen zonder eerdere digitale ervaring. Het ontwerp is intuïtief, met het gebruik van afbeeldingen en eenvoudige prompts die de gebruiker op natuurlijke wijze door de functionaliteit leiden. Deze ontwerpfilosofie zorgt ervoor dat gebruikers kunnen genieten van de voordelen van moderne technologie zonder de barrières die vaak gepaard gaan met nieuwe digitale producten.

Erkentelijkheid en Toekomstplannen

Deze prestatie zou niet mogelijk zijn geweest zonder het harde werk en de toewijding van ons ongelooflijke team, onze ondersteunende gemeenschap en het vertrouwen dat elke familie die Memory Lane gebruikt, in ons heeft gesteld. Wij danken de organisatoren van de JAIN Challenge, de juryleden en iedereen die in onze visie geloofde van harte.

Vooruitkijkend zijn we meer gemotiveerd dan ooit om ons in te zetten voor het verbeteren van de levens van mensen met dementie. Het winnen van de JAIN Challenge 2024 is niet alleen een erkenning van ons werk; het is een katalysator voor wat nog moet komen.

We beloven de grenzen van wat onze technologie kan doen voor de dementiezorg te blijven verleggen. De toekomst is rooskleurig en met Memory Lane is deze ook vol prachtige herinneringen.

Bedankt dat u deel uitmaakt van deze opmerkelijke reis. Op naar nog veel meer mijlpalen!

31 oktober, 2023|

Simkaart vervangen

Elke memory lane is geschikt om een 4g datasim te gebruiken. Hieronder leest u hoe u uw eigen data sim kan gebruiken

Om de simkaart te vervangen voor de Memory Lane zijn er een aantal stappen nodig.
Voor het gebruik van 4g datasim heeft Memory Lane een micro simkaart nodig. Heeft u geen simkaart? Bekijk bijvoorbeeld online opties om er een te kopen.

Zet de Memory Lane uit

Zorg dat de Memory Lane ontkoppeld is van het stopcontact. Gebruik het meegeleverde metale pinnetje, steek het voorzichtig in het gat waar “reset” bij staat en duw het puntje naar links om zo de power knop in te drukken. Op het scherm verschijnt dan de optie om de Memory Lane uit te zetten of opnieuw op te starten. Druk op “Uitschakelen” om de Memory Lane uit te zetten.

Verwijderen van de fotolijst

De Memory Lane bestaat uit een fotolijst en een Lenovo TB-X605L tablet. Deze tablet moet dus eerst uit de fotolijst gehaald worden om verder te kunnen gaan.

Aan de achterkant van de Mermory Lane zijn vier schroeven te zien. Gebruik een kruikop schroevendraaier om deze er uit te schroeven. Draai de Memory Lane weer voorzichtig om en til de fotolijst er voorzichtig vanaf.

Vervangen van de Simkaart

Aan de rechter zijkant van de tablet vind je de simkaartlade. Gebruik de het pinnetje om voorzichtig het klepje van de lade te openen door het pinnetje in het kleine gaatje aan de zijkant te steken.
Zodra de lade open is, verwijder je de oude simkaart als deze aanwezig is door deze voorzichtig uit de lade te schuiven. Let op dat je de simkaart niet beschadigt.
Neem je nieuwe simkaart en plaats deze in de lade volgens de aangegeven richting. Zorg ervoor dat de chip van de simkaart naar beneden is gericht.
Duw voorzichtig de simkaartlade terug in de tablet en sluit het klepje stevig. Zorg ervoor dat het goed vergrendeld is.

De Memory Lane app downloaden?
Dat kan hier:

Social:

Simkaart Vervangen

Simkaart vervangen Elke memory lane is geschikt om een 4g datasim [...]

31 oktober, 2023|

App Permissies

Camera, Microfoon en Foto's gebruik binnen de Memory Lane app Voor [...]

10 oktober, 2023|

Testimonial

Testimonial Bij Memory Lane krijgen wij veel verschillende reacties. Het is altijd [...]

29 juli, 2022|