Fotoalbum

Een herinnering van lang geleden? Of baby foto’s van de kleinkinderen? Bekijk favoriete foto’s in het Memory Lane fotoalbum! Met de gratis app kunnen foto’s makkelijk toegevoegd worden in verschillende albums zodat die dan op het gekoppelde ZorgScherm tevoorschijn komen.

TIPS!

Met deze knop kan een nieuw thema toegevoegd worden.

Bij het aanmaken van een nieuw thema kan een icoon hiervoor gekozen worden. Daarna kunnen nieuwe foto’s toegevoegd worden aan dit nieuwe thema.

Als een nieuwe foto wordt toegevoegd kan deze gemaakt worden met de camera of geselecteerd worden uit het bestaande fotoalbum van de mobiel.

Foto verkeerd gedraaid? Geen probleem. Druk op het draaien knopje om de foto anders te orienteren.

Elke foto heeft ook een datum die aangepast kan worden. Dit is perfect voor oude foto’s van vroeger. Zo worden dan de foto’s correct gesorteerd wanneer ze op het Memory Lane ZorgScherm verschijnen.

Beschrijvingen kunnen ook toegevoegd worden. Dit kan handig zijn ter geheugensteun en als er personen in de foto te zien zijn.

Als er op bewaren gedrukt wordt dan zal de foto op het ZorgScherm verschijnen in het aangegeven album en thema.

Bestaande foto’s kunnen ook nog naderhand aangepast worden. De zelfde opties van het aanmaken worden dan weer beschikbaar.

Met deze knop kan een foto ook verplaatst worden naar een ander album.

Ansichtkaarten

Het fotoalbum is niet de enige foto functie in Memory Lane. Het is ook mogelijk ansichtkaarten te versturen. Deze ansichtkaarten verschijnen dan op het ZorgScherm na het versturen.

Bij het maken van een ansichtkaart kan een leuk bericht worden geplaatst.

Er is ook een optie voor simpele reacties. De ZorgScherm gebruiker kan dan deze reacties kiezen die dan weer doorgegeven worden aan de app gebruikers.

De Memory Lane app downloaden?
Dat kan hier:

Social: