Nieuwe Release van Memory Lane:
Deel Familievideo’s, Kijk Live TV en Meer!

We zijn verheugd om de release van Memory Lane versie 1.7 aan te kondigen, de nieuwste versie van ons platform voor het creëren van waardevolle herinneringen. Deze release volgt binnenkort op het succes van de vorige versie, versie 1.6, die vorige maand met veel enthousiasme werd ontvangen. We blijven luisteren naar onze gebruikers en werken hard om Memory Lane steeds verder te verbeteren en nieuwe functies toe te voegen.

Deze nieuwe release zit boordevol spannende features die het delen en ervaren van herinneringen nog eenvoudiger en leuker maken. Laten we eens kijken naar de geweldige toevoegingen die versie 1.7 met zich meebrengt:

1. Deel nu YouTube-filmpjes van de familie!

Binnen de vernieuwde “Vermaak/Mijn Filmpjes” sectie kunt u nu eenvoudig YouTube-filmpjes delen met uw familie en vrienden. Laat uw dierbaren meegenieten van die grappige video’s, ontroerende momenten en waardevolle herinneringen die u op YouTube heeft gevonden.

2. Ontdek de laatste filmpjes en kanalen

In dezelfde “Vermaak/Mijn Filmpjes” sectie kunt u nu ook de laatste filmpjes en kanalen bekijken. Blijf op de hoogte van de nieuwste uploads van uw familieleden en vrienden. Mis geen enkel belangrijk moment en geniet van een continue stroom aan inspirerende content.

3. Iedereen kan nu YouTube-kanalen en -filmpjes toevoegen

We hebben de mogelijkheid toegevoegd voor app gebruikers om YouTube-kanalen en -filmpjes direct toe te voegen. Kijk onder Vermaak/mijn filmpjes.

4. Geniet van Live televisie!

Eindelijk kunnen we live tv-kijken aankondigen! Ga naar de “Vermaak/Live TV” sectie en geniet van populaire tv-kanalen zoals NPO 1, 2 en 3. Mis nooit meer het laatste nieuws, journaals en boeiende actualiteitenprogramma’s zoals “Twee Vandaag” en “Nieuwsuur”. Met live tv op Memory Lane kunt u eenvoudig up-to-date blijven.

5. De Memory Lane Krant.

We hebben de Memory Lane krant geïntroduceerd, waarin alle belangrijke nieuwsberichten zijn verzameld. De krant wordt regelmatig geupdated met nieuwe berichten. Kies uit verschillende categorieën zoals economie, sport, misdaad en meer. Met de Memory Lane krant bent u altijd op de hoogte van wat er speelt in de wereld.

6. Direct opnemen voor de gebruiker

Soms kan het frustrerend zijn als uw dierbaren niet in staat zijn om op te nemen als u ze probeert te bellen. Daarom hebben we het nu mogelijk gemaakt voor beheerders in de app om namens de gebruiker direct op te nemen. U hoeft niet langer naast Memory Lane te staan om op te nemen. Dit biedt meer flexibiliteit en maakt het gemakkelijker om contact te hebben met uw dierbaren, zelfs als ze niet beschikbaar zijn om op te nemen.

Deze spannende update van Memory Lane wordt automatisch uitgerold over alle Memory Lanes in de komende maand. Houd er rekening mee dat u uw mobiele app moet updaten om toegang te krijgen tot de nieuwe functies. In de meeste gevallen gebeurt dit automatisch, maar het is altijd verstandig om te controleren of u de meest recente versie heeft geïnstalleerd.

We zijn dankbaar voor uw voortdurende steun en feedback tijdens onze reis om Memory Lane steeds beter te maken. We hopen dat deze nieuwe release uw ervaring verrijkt en u nog meer mogelijkheden biedt om waardevolle herinneringen te creëren en te delen.

Blijf genieten van de mooie momenten op Memory Lane!

Met vriendelijke groet,
Het Memory Lane team

De Memory Lane app downloaden?
Dat kan hier:

Social: