Foto functie app update

Ontdek de nieuwe fotofuncties van de Memory Lane App!

De geliefde Memory Lane app voor het vastleggen, beheren en delen van kostbare herinneringen, heeft een spannende update uitgebracht. Er zijn nu extra opties bij het aanpassen van foto’s. Deze opties op de app bepalen hoe de foto’s worden weergegeven op de Memory Lane fotolijst. Zo kunnen foto’s nu op hun oorspronkelijke aspect ratio of scherm vullend gemaakt worden. Uiteraard kan dit alles bij alle bestaande foto’s die eerder zijn toegevoegd.

Laten we deze functies gaan verkennen.

Vul naar Scherm

Met de “Vul naar Scherm” knop maakt de Memory Lane app je foto’s groter. Het scherm van de Memory Lane fotolijst wordt zo volledig gevuld. Op de app wordt hiervoor een voorbeeld in het klein laten zien.

Het zou kunnen dat er zo delen van de foto worden af geknipt, maar zo is de foto extra mooi en groot te zien.

Originele Aspect Ratio

Toch liever niks afknippen van de foto? Met deze knop wordt de foto gezet naar het originele aspect ratio van je foto, of het nu een panoramafoto of een portretfoto is. Zo worden je foto’s precies weergegeven op de Memory Lane zoals je ze hebt vastgelegd, zonder vervorming.

Makkelijker nieuwe foto’s tegelijkertijd toevoegen

Bij het toevoegen van nieuwe foto’s kan nu met de plus knop elke keer een foto toegevoegd worden zonder eerst elke individuele foto te hoeven te bewaren. Zo is het makkelijker en sneller om veel foto’s tegelijkertijd toe te voegen of te maken.

Ook is de knop om foto’s te verwijderen aangepast. Dit is nu een kleinere knop met een X aan de linker kant onder het foto voorbeeld. Bij het toevoegen van nieuwe foto’s kunnen zo ook makkelijk individuele foto’s verwijderd worden, zonder uit het scherm te gaan.

De nieuwste update van de Memory Lane app fotofuncties biedt gebruikers meer creativiteit en flexibiliteit bij het bewerken van foto’s. Het behouden van het originele aspect ratio, en het vullen van het scherm stellen je in staat om je herinneringen op een persoonlijke en meeslepende manier te presenteren. Download vandaag nog de nieuwste versie van Memory Lane en ontdek zelf hoe makkelijk het is om foto’s aan te passen met de nieuwe fotofuncties.

Maak je herinneringen levendiger dan ooit tevoren!

De Memory Lane app downloaden?
Dat kan hier:

Social: