Camera, Microfoon en Foto’s gebruik binnen de Memory Lane app

Voor het gebruik van Memory Lane-functies, zoals beeldbellen en het fotoalbum, zijn permissies of machtigingen nodig voor de camera, microfoon en foto’s. Bij het installeren van de app wordt er gevraagd om toestemming om deze te gebruiken. Dit wordt ook nog eens herhaald wanneer deze functies worden gestart.

Maar als deze permissies niet zijn gegeven, zullen deze functies niet werken. In dat geval moeten deze permissies alsnog worden gegeven in de telefooninstellingen.

Permissies die de Memory Lane app nodig heeft:
Camera: om foto’s te maken te beeldbellen
Microfoon: beeldbellen
Foto album: Om foto’s uit uw fotoalbum te halen
Instellen van permissies

In de telefooninstellingen kunnen de camera- en microfoonpermissies per app worden gevonden. De locatie hiervan kan variĆ«ren afhankelijk van het type telefoon. Als je het niet kunt vinden, is een andere oplossing om op de zoekknop te drukken en naar “Memory Lane” te zoeken. Zo kom je op de instellingenpagina van Memory Lane terecht.

Bij de instellingen van de Memory Lane-app kun je toestemming geven voor het gebruik van de camera en microfoon.

Toestemmingen voor Android en iPhone

De Memory Lane app downloaden?
Dat kan hier:

Social: