Simkaart vervangen

Elke memory lane is geschikt om een 4g datasim te gebruiken. Hieronder leest u hoe u uw eigen data sim kan gebruiken

Om de simkaart te vervangen voor de Memory Lane zijn er een aantal stappen nodig.
Voor het gebruik van 4g datasim heeft Memory Lane een micro simkaart nodig. Heeft u geen simkaart? Bekijk bijvoorbeeld online opties om er een te kopen.

Zet de Memory Lane uit

Zorg dat de Memory Lane ontkoppeld is van het stopcontact. Gebruik het meegeleverde metale pinnetje, steek het voorzichtig in het gat waar “reset” bij staat en duw het puntje naar links om zo de power knop in te drukken. Op het scherm verschijnt dan de optie om de Memory Lane uit te zetten of opnieuw op te starten. Druk op “Uitschakelen” om de Memory Lane uit te zetten.

Verwijderen van de fotolijst

De Memory Lane bestaat uit een fotolijst en een Lenovo TB-X605L tablet. Deze tablet moet dus eerst uit de fotolijst gehaald worden om verder te kunnen gaan.

Aan de achterkant van de Mermory Lane zijn vier schroeven te zien. Gebruik een kruikop schroevendraaier om deze er uit te schroeven. Draai de Memory Lane weer voorzichtig om en til de fotolijst er voorzichtig vanaf.

Vervangen van de Simkaart

Aan de rechter zijkant van de tablet vind je de simkaartlade. Gebruik de het pinnetje om voorzichtig het klepje van de lade te openen door het pinnetje in het kleine gaatje aan de zijkant te steken.
Zodra de lade open is, verwijder je de oude simkaart als deze aanwezig is door deze voorzichtig uit de lade te schuiven. Let op dat je de simkaart niet beschadigt.
Neem je nieuwe simkaart en plaats deze in de lade volgens de aangegeven richting. Zorg ervoor dat de chip van de simkaart naar beneden is gericht.
Duw voorzichtig de simkaartlade terug in de tablet en sluit het klepje stevig. Zorg ervoor dat het goed vergrendeld is.

De Memory Lane app downloaden?
Dat kan hier:

Social: