Memory Lane Introductie Tips

Fotoalbum

Vul het foto album met waardevolle herinneringen voor de Memory Lane gebruiker. Het doel is om een ‘levensboek’ te maken. Deze herinneringen dragen bij aan het behoud van dit soort momenten. Ook is het mogelijk om zelf thema’s aan te maken om zo de foto’s makkelijker vindbaar te maken.

Ansichtkaarten

Stuur af en toe een ansicht kaart! Vergeet niet om een reactie mogelijkheid in te stellen. De Memory Lane gebruiker kan dan daarmee op de ansichtkaart reageren.

Agenda foto?

Agenda, gebruik de foto upload functie om agenda punten duidelijker en herkenbaarder te maken. Dit helpt enorm bij het nakomen van deze agenda punten. Denk hierbij aan een foto van de persoon die jarig is (werkt vaak beter dan alleen een naam). Vuilnis buiten zetten? Maak een foto van de vuilnisbak waar duidelijk de locatie uit naar voren komt, soms is men vergeten waar de vuilnisbak stond.

Uitnodigen

Uitnodigingen. U kunt makkelijk met de Memory Lane app familie en vrienden toevoegen aan de ‘cirkel’ rond uw dierbare Memory Lane gebruiker Open de Memory Lane app en log in, u gaat naar Memory Lane en kiest vervolgens Relatie beheer. Volg de instructies. Let op! Een uitnodiging slechts 5 minuten geldig.
Gaat u een uitnodiging e-mailen, dat kan, echter is de uitnodiging alleen geldig voor het e-mail adres waar u de uitnodiging heen stuurt. We werken momenteel aan een update waar deze restricties niet meer gelden.

Beeldbellen

Voordat u gaat beeldbellen moet u uit 3 kwaliteitsstanden kiezen (1 ster t/m 3 sterren). We raden u aan om te beginnen met 3 sterren (hoogste kwaliteit), mocht dit niet goed werken, kies dan 2 sterren, etc. De 1 ster optie is alleen audio (dus geen beeld), dit is bedoeld om moeilijke situaties toch contact te kunnen hebben.
Tijdens het beeld bellen kunt u het geluid aan de Memory Lane kant instellen, het komt namelijk vaak voor dat men het geluid zachter heeft gezet, hierdoor kan men mogelijk niet horen dat de Memory Lane gebeld wordt, of kan men u niet horen tijdens een beeldbel gesprek.

Geluid

Soms is het geluid van de Memory Lane lijst niet toereikend, Het is daarom mogelijk om een Bluetooth speaker aan te sluiten op Memory Lane in het Hulp menu. Let hierbij op dat sommige Bluetooth speakers in ‘slaap’ vallen om stroom te besparen.
We hopen u hiermee een beter beeld van de vele mogelijkheden van Memory Lane te geven.
Heeft u vragen of suggesties? Mail ons gerust op: support@mymemorylane.com of info@mymemorylane.com. Of neem contact op via onze contact pagina.
Met vriendelijke groeten,
het Memory Lane team

De Memory Lane app downloaden?
Dat kan hier:

Social: