Eenvoudig Beeldbellen

Gemakkelijk beeldbellen met je (groot)ouders!

Even snel bijpraten met familie? Of direct contact met een mantelzorger? De Memory Lane beeldbel functie bied een eenvoudige manier om familie en zorgers te beeldbellen.

Het beeldbel menu heeft een lijst van contact personen uit de zorgcirkel van de ZorgScherm gebuiker. Deze kunnen met een druk op de knop gebeld worden. Zo is het overzichtelijk en toegankelijk voor de ZorgScherm gebruiker. Perfect voor personen die moeite hebben met technologie.

Met de gratis mobiele Memory Lane app kan deze zorgcirkel ook beheerd worden. Nieuwe app gebruikers kunnen eenvoudig toegevoegd worden als contact persoon voor de ZorgScherm gebruiker. Beide het ZorgScherm of andere gebruikers in de zorgcirkel met de app kunnen hier gebeld worden.

TIPS!

Ook tijdens gesprekken kunnen verschillende dingen ingesteld worden. Wij zien hier een aantal knoppen die op de app en op het ZorgScherm bepaalde instellingen kunnen veranderen.

De kwaliteit van de connectie tijdens het gesprek is hier ook te zien in deze sterretjes. Hoe meer sterretjes te zien zijn, hoe beter de connectie. Het maximum is 5 sterretjes.

Deze knop zet de microfoon aan en uit.

Ook de camera kan aan en uit gezet worden met deze knop.

Hiermee kan het camera beeld van het ZorgScherm op de app groter of kleiner worden laten zien.

Met deze knop kan het gesprek opgehangen worden en gaan beide de app en het ZorgScherm terug naar hun hoofdschermen.

Deze knop wisselt de camera tussen de cameras aan de voor en achterkant van de device.

Voor extra opties kunt u op deze knop rechts boven drukken.

In dit venster met extra opties kan het volume van de microfoon aangepast worden. Ook het volume op het ZorgScherm waar u mee belt kan hier worden aangepast. Dit is handig omdat soms uw gesprekspartner niet in staat is om dit te doen.

De Memory Lane app downloaden?
Dat kan hier:

Social: