Voor wie?

Voor ouderen

We hebben er bij de ontwikkeling rekening mee gehouden dat ouderen vaak weinig kennis van technologie hebben. Memory Lane ziet er daarom uit als een mooie fotolijst. Het werkt bovendien volledig intuïtief – ook voor ouderen.

Met 1 of 2 klikken zijn alle functies te bedienen. Daarbij maken we zoveel mogelijk gebruik van grote iconen en foto’s.

Voor mantelzorgers

De Memory Lane slimme fotolijst maakt het mogelijk continu contact met je ouders of andere zorgbehoevenden te houden, ook als je er fysiek even niet kunt zijn. Alle functies zijn op afstand via de app op je mobiel te bedienen en in te stellen. Zijn er meerdere mantelzorgers? Dan is Memory Lane een handig communicatiecentrum.
Zo verlicht Memory Lane de werkdruk en kunnen jij en andere mantelzorgers veel efficiënter en plezieriger werken.

Voor ouderen
We hebben er bij de ontwikkeling rekening mee gehouden dat ouderen vaak weinig kennis van technologie hebben. Het scherm ziet er daarom uit als een mooie fotolijst. Het werkt bovendien volledig intuïtief – ook voor ouderen. Met 1 of 2 klikken zijn alle functies te bedienen. Daarbij maken we zoveel mogelijkgebruik van grote iconen en foto’s.

Voor mantelzorgers
De Memory Lane slimme fotolijst maakt het mogelijk continu contact met je ouders te houden, ook als je er fysiek even niet kunt zijn. Alle functies zijn op afstand via de app op je mobiel te bedienen en in te stellen. Zijn er meerdere mantelzorgers? Dan is Memory Lane een handig communicatiecentrum. Zo verlicht Memory Lane de werkdruk en kunnen jij en andere mantelzorgers veel efficiënter en plezieriger werken.