Alle verbonden Memory Lane appgebruikers kunnen beeldbellen met de gebruiker van het desbetreffende Memory Lane zorgscherm. De gebruiker van het zorgscherm kan zelf ook het beeldbellen opstarten met de gebruikers van de app die in zijn of haar cirkel zitten.
Indien er meerdere zorgschermen worden beheerd, kun je alleen beeldbellen met het huidige verbonden zorgscherm.
Het zorgscherm waarmee je verbonden bent laat een groen telefoonicoon zien naast de foto.