Slimme Agenda

Afspraak bij de doctor? Vergeten medicijnen in te nemen? Met onze gemakkelijk te gebruiken agenda functie zult u nooit meer afspraken vergeten.

Het Memory Lane ZorgScherm automatisch een herinnering wanneer bij een afspraak. Deze herinnering is geeft dan een geluid en is ook te zien op het scherm.

Tips!

Via de gratis app kunnen gebruikers in de zorgcirkel van de ZorgScherm gebruiker nieuwe afspraken toevoegen of aanpassen. Deze zijn opgedeeld in ochtend, middag en avond.

Bij het aanmaken van een nieuwe activiteit kunnen we instellen wat voor type activiteit het moet zijn. Hier wordt dan automatisch een generiek plaatje bij geplaatst. Dit plaatje kan ook handmatig worden veranderd naar iets anders.

De datum en start tijd wordt hier ingesteld. Het Memory Lane ZorgScherm automatisch een herinnering bij deze afspraak op de ingestelde tijd. Deze herinnering is geeft dan een geluid en is ook te zien op het scherm.

Activiteiten kunnen ook zo ingesteld worden dat ze periodiek herhaald kunnen worden.

Nadat een activiteit is aangemaakt op de app zal deze verschijnen op het gekoppelde ZorgScherm. De ZorgScherm gebruiker kan deze dan afvinken als ze deze gedaan hebben, en dit is dan weer terug te zien op de app.

De Memory Lane app downloaden?
Dat kan hier:

Social: