Memory Lane voor Families

Memory Lane is een top kwaliteit tablet vermomd als een prachtig fotolijstje die vanuit een vaste plaats in de huiskamer en de hele familie verbindt via hun mobiele Memory Lane App.

Memory Lane helpt bij het ontzorgen van senioren en hun directe omgeving. Het digitale contact via het Memory Lane community Tablet bevordert bovendien de sociale betrokkenheid en draagt bij aan de kwaliteit van leven. Senioren worden ondersteund door deze digitale cirkel, middels de Memory Lane mobiele App, om hen heen van familieleden (kinderen en kleinkinderen), vrienden en zorgprofessionals.

Memory Lane kan zorgen voor een dagritme en structuur en hierdoor kunnen senioren, door de ondersteuning van de persoonlijke digitale cirkel langer thuis blijven wonen, als zij daar adequaat bij worden ondersteund door de aangesloten familiecirkel en eventuele zorgondersteuning en door technologie. Een belangrijke aanvulling op de fysieke ondersteuning en familiaire communicatie en leuk om met de dierbare te gebruiken door middel van bijvoorbeeld beeldbellen en het versturen van persoonlijke foto’s en ansichtkaarten.